İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

9. Barış ve Sevgi Buluşmaları, 30 Ağustos Korteji ve Erol Evgin Konseri İle Başlıyor

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 9.su düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100.yıl coşkusunun yaşanacağı kortej yürüyüşüyle başlıyor. Beylik Pazar Alanı’ndan saat 19.00’da hareket edecek yürüyüş, Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda sona erecek.

26 Ağustos 2022
9. Barış ve Sevgi Buluşmaları, 30 Ağustos Korteji ve Erol Evgin Konseri İle Başlıyor

Coşkulu ve renkli anlara sahne olacak kortejin ardından saatler 21.00’ı gösterdiğinde ise Türk pop müziğinin usta ismi Erol Evgin en güzel şarkılarını Beylikdüzü halkı için seslendirecek. Çardak Altı Sohbetleri’nden Sahaf Söyleşileri’ne, konserlerden spor turnuvalarına kadar çok çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak olan 9. Barış ve Sevgi Buluşmaları ise dopdolu etkinlikleriyle 4 Eylül’e kadar devam edecek.

TARİH: 30 Ağustos 2022- Salı

SAAT: 19.00

YER: Adnan Kahveci Mahallesi – Beylik Pazar Alanı

 

 

 

 

 

 

#Beylikdüzü Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ