12:50 - Hasan Armağan; Komşularıma hizmet etmek için bu yola çıktım
20:46 - Kurum’dan Beylikdüzülülere şartlı müjde!
13:02 - İBB, vektörlerle mücadele çalıştayı düzenledi
12:46 - Çekmeköy ve Sancaktepe’ye Müjde: Mart ayında metroları hazır
20:08 - Akgün, ‘Onlar uyurken ben sabahlara kadar çalışıyordum’
16:57 - Sendikalı çalışan sayımız 17 binden 80 bine ulaştı
16:51 - Akla, bilime, eğitime ihtiyacı olanları enstitü İstanbul İsmek’e davet ediyorum
19:18 - KAYA; TEK AMACIMIZ BEYLİKDÜZÜ’NE DEĞER KATMAK
19:21 - Başkan Akgün; “Bu güzel hazırlanmış bir senaryo”
15:59 - ‘Katil damgası yiyeceksiniz’
Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen ve İstanbul’un en büyük açık hava kitap fuarı Bağcılar Kitap Fuarı’nı 9 günde 350 bin kişi ziyaret etti. Akşam geç saatlere kadar açık olan fuarın müdavimleri ise gençler oldu.
Bağcılar Belediyesi’nce “Kitaplar meydana çıkıyor” temasıyla gerçekleştirilen ve 21 Mayıs günü Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın katıldığı törenle başlayan Bağcılar Kitap Fuarı sona erdi. Söyleşilerden imza günlerine kadar farklı etkinliklere sahne olan fuar, ziyaretçi akınına uğradı. Akşam saat 22.00’ye kadar açık olan alana en çok ilgiyi ise çocuklar ve gençler gösterdi. Anne babası veya okul arkadaşlarıyla birlikte fuar alanına gelen çocuklar hem gezdi hem de uygun fiyata kitaplardan satın aldı.
29 Mayıs günü sona eren fuarı, 9 günde İstanbul’un dört bir yanından gelen 350 bin kişi ziyaret etti. Fuara gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Gençlerimizi, çocuklarımızı bu alanda kitaplarla iç içe görmek bizi çok mutlu etti. Onların gülüşleri ve heyecanları fuara hayat verdi. İnşallah bundan sonra da fuarlarımız devam edecek” dedi.
#GÜNDEM #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete