İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Başkan Akgün Güzelcespor’u birlik ve beraberlik gecesinde yalnız bırakmadı

Başkan Akgün, Büyükçekmece’nin köklü kulüplerinden biri olan Güzelcespor’un birlik ve beraberlik gecesine katıldı.

01 Ekim 2022
Başkan Akgün Güzelcespor’u birlik ve beraberlik gecesinde yalnız bırakmadı

Birinci Amatör Ligde mücadele edecek Güzelcespor’un düzenlediği birlik ve beraberlik gecesinde Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tüm sporculara, teknik ekip ve yönetime başarılar diledi.

Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda spor severin katılımıyla gerçekleşen gecede birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Büyükçekmece İstanbul’un en zengin ilçesi

Büyükçekmece ilçesinin sportif faaliyetleri arasında İstanbul’da en zengin ilçe olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün şöyle konuştu: “39 ilçe içerisinde spor anlamında en zengin, en çok kulübün bulunduğu bir numaralı ilçe Büyükçekmece’dir. Su sporları, futbol, basketbol, voleybol, okçuluk, güreş aklınıza ne gelirse. Şampiyonlar çıkartıyoruz. Spor aynı zamanda eğitimin çok önemli bir parçası. Çünkü amatör spor kulüpleri bir bakıma eğitim yuvalarıdır. Çocuk çıkıyor okuldan geliyor antrenmanını yapıyor. Sportif faaliyetler içerisinde futbolsa futbolunu oynuyor. Voleybolsa voleybol, basketse basket, güreşse güreş, tenisse tenis ne varsa. Bu zenginliği her yerde yaşamak mümkün değildir. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bu geceyi düzenleyen Tamer Canbaz arkadaşım ve onun şahsında yönetim kurulunu kutluyorum.”

Teşekkür plaketi verildi

Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna’da konuşmasında sporun çocuklar ve gençler üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekerek yeni sezonda Güzelcespor’a başarı dileklerinde bulundu. Güzelcespor Kulüp Başkanı Taner Canbaz, Başkan Akgün’e spora ve sporcuya verdiği desteklerden ötürü bir teşekkür plaketi takdim etti.

#Büyükçekmece Belediyesi #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ