İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Başkan Altan engellileri yalnız bırakmadı

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan 3 Aralık Engelliler Günü vesilesiyle Gülen Güneş Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

03 Aralık 2022
Başkan Altan engellileri yalnız bırakmadı

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, 3 Aralık Engelliler Günü’nde engelli vatandaşları yalnız bırakmadı.
Başkan Altan, bu kapsamda Gülen Güneş Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.  Altan ziyaretinde kurum işletmecisi  Bahriye Karatay’la birlikte kurum içindeki engellilerle güzel bir farkındalığa eşlik etti.
Ramazan Altan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, engellilerin kendileri için çok değerli olduğunu söyledi.
Sadece bir gün için değil her gün onlarla olduklarını anlatan Altan, “Hepimiz birer engelli adayıyız. O yüzden illa başımıza geldiğinde değil, şimdiden bu  durumun farkında olmamız gerekiyor. O yüzden onların önünde hangi engel varsa onu kaldırmamız hepimizin görevi.” dedi.
Başkan Altan, bu kapsamda güzel bir ziyaret yaptığını belirterek, “Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan
Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, “3 Aralık Engelliler Günü vesilesiyle Gülen Güneş Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, Kurum İşletmecisi  Bahriye Karatay’la birlikte kurum içindeki engelli kardeşlerimizle güzel bir farkındalığa eşlik ettik.” dedi.

#GÜNDEM #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ