İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Başkan Çalık, Komşularıyla Buluşmaya Devam Ediyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, site toplantılarında komşularıyla buluşmaya devam ediyor. Barış Mahallesi’nde bulunan Yeşili Sevenler Sitesi sakinleriyle bir araya gelerek belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çalık, “Özellikle çocuklar için daha yaşanabilir bir Beylikdüzü hayaliyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların bütün taleplerini yerine getirmek için var gücümle çalışıyorum” diye konuştu.

30 Nisan 2023
Başkan Çalık, Komşularıyla Buluşmaya Devam Ediyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Barış Mahallesi’nde bulunan Yeşili Sevenler Sitesi sakinleriyle bir araya gelerek belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Oldukça yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda vatandaşların sorunlarına da kulak veren Başkan Çalık, onlardan gelen talep ve önerileri de ilgili birimlere aktardı. Toplantının sonunda ise çocukların isteğini kırmayan Başkan Çalık, onlarla bir süre top oynadı.

“Çocuklara güzel bir gelecek inşa edeceğiz”

Özellikle çocuklar için daha yaşanabilir bir Beylikdüzü hayaliyle çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Çalık, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların bütün taleplerini yerine getirmek için var gücümle çalışıyorum. Bu memlekette çocukların daha mutlu olacağı günler için hep birlikte güzel bir gelecek inşa edeceğiz” diye konuştu. Beylikdüzü’nde başlattıkları Beslenme Saati uygulamasının Türkiye’ye yayıldığını da dile getiren Başkan Çalık, “Hiçbir çocuğumuzun okulda aç gezmesine gönlümüz el vermiyor. Beylikdüzü’nde ortaya çıkan bu proje Türkiye’ye yayıldı. Devlet projesi olması için de sizlerin desteğine ihtiyacımız var. İnşallah anneler, ‘Çocuklarım okulda aç mı tok mu’ diye düşünmeyecek” şeklinde konuştu.

#Beylikdüzü Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ