İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Başkan Çalık Zabıta Teşkilatının 196. Yılını Kutladı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Zabıta Haftası nedeniyle, Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü ziyaret etti. Görevlerini büyük bir hassasiyetle yürüten zabıta personellerine tek tek teşekkür eden Başkan Çalık,
“Bu giydiğiniz üniforma emin olun çok kutsal. Çok önemli bir teşkilatın mensuplarısınız. Allah görevinizi yaparken en ufak sıkıntı yaşatmasın.” diye konuştu

07 Eylül 2022
Başkan Çalık Zabıta Teşkilatının 196. Yılını Kutladı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle, Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 196. yıldönümünü kutladı. Zabıta Müdürü Atila Ünsal ve müdürlük personeli tarafından karşılanan Başkan Çalık, görevlerini başarıyla yürüten çalışma arkadaşlarına başarılar diledi. Belediyelerin kolluk gücü olarak bilinen zabıtanın düzeni sağlamakla görevli olduğunu hatırlatan Başkan Çalık, “Beylikdüzü Belediyesi’nde çalışmış olmaktan onur duyacağımız işler yapmaya gayret ediyoruz. Bu hepimizin başarısı emin olun. Bu başarıda burada bulunan her arkadaşımın emeği var. Ben bunu bilerek hareket ediyorum” diye konuştu.

“Çok önemli bir teşkilatın mensuplarısınız”

Zabıtaların, zorlukları olan bir görev icra ettiklerini dile getiren Başkan Çalık, “Hepimiz bu zorluğu hissediyoruz. Ama bu giydiğiniz üniforma emin olun çok kutsal. Çok önemli bir teşkilatın mensuplarısınız. Allah görevinizi yaparken en ufak sıkıntı yaşatmasın. Belediyenin en öndeki yüzü sizsiniz. Herkes uyurken bile nöbet tutuyorsunuz. 7 gün 24 saat hizmet ediyorsunuz. Siz de burada yaptığınız güzel işlerin karşılığını hayatınızın her evresinde alırsınız. Yaptığınız işlerde Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin” ifadelerini kullandı.

#Beylikdüzü Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ