16:49 - Avcılar’da istinat duvarı çöktü
16:45 - Avcılar sahili çöplüğe dönüştü
16:40 - Tüneller de araçlar arası hız sınırı kaldırıldı
16:24 - Eğitim için bir taş da o koydu
11:50 - İBB Türkiye’nin ilk yerel yönetim yeşil tahvilini ihraç etti
09:54 - İstanbul’da artık her şey çok farklı
09:45 - Zafer toprak kütüphanesi Metrohan’da açılacak
12:30 - Erol: Terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz!
11:50 - Vehbi Orakçı yeniden sahaya indi
10:34 - İBB ekipleri sahada
Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, yarı yıl tatili dolayısıyla Bilgi Evleri ve Gündüz Çocuk Bakımevlerini ziyaret ederek, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.
2022-2023 eğitim-öğretim yılının yarıyıl tatilini yapmak üzere karnelerini alan öğrencileri, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi yalnız bırakmadı. Küçükçekmece Belediyesi bünyesinde ücretsiz hizmet veren Bilgi Evlerini ve Gündüz Çocuk Bakım Evlerini ziyaret eden Başkan Çebi, öğrencilere hediyeler takdim etti ve sömestir etkinliklerine davet etti.
Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Üniversitesi Çocuk Korosu ise Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ‘’Barış, Hoşgörü ve Dostluk’’ konserinde türkülerle ve şiirlerle barış mesajı verdi.
Sanatseverlere müzik ziyafeti yaşatan çocukları,ebeveynleriyle birlikte Belediye Başkanı Kemal Çebi de izledi.
Koroda yer alan öğrencileri tebrik eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, ‘’Gençlerle ve çocuklarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Pırıl pırıl çocuklarımızı izlemekten çok zevk aldım. Bu çocuklar, gençler emin olun ki büyüdüklerinde bu ülkeyi çok güzel yerlere getirecekler. Bütün velilerimize böyle güzel çocuklar yetiştirdikleri için teşekkür ederim. Belediye Başkanı olarak okullarımızdan, Bilgi Evlerimizden, Güzel Sanatlar Akademimizden,Müzik Akademimizden ve Çocuk Üniversitemizden, kısacası eğitim, sanat ve sporla ilgili bütün faaliyetlerden asla tasarruf yapmıyorum, yapmayacağım’’ dedi.
Koro Şefi Erdal Şahin yönetimindeki koro, “Gelin Kardeş Olalım, Gel Gidelim Dosta Gönül, Bir Dünya Bırakın Biz Çocuklara, Dostum Dostum” gibi sevilen şarkıları ve türküleri seslendirirken, katılımcılar öğrencileri ayakta alkışladı.
#Küçükçekmece Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete