İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Deprem Bölgesinde Çocukların Yanında

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Hatay Antakya’da Şile Belediyesi Aşevinde felaketin yaşandığı günden bu zamana bölgede günde 10.000 kişiye sıcak yemek dağıtılan noktaya gerçekleştirdiği ziyarette bölgedeki çocuklarla bir araya gelerek çocuklarla birlikte neşeli anlar yaşadılar.

23 Mart 2023
Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Deprem Bölgesinde Çocukların Yanında

Çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleyen Şile Belediyesi yetkilileri, bir nebze olsun küçük kardeşlerimizin mutlu olmalarında fayda sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere ifadeleri kullandılar. Ayrıca Başkan Ocaklı; Şile Belediyesi Aşevi mutfağında pişen yemek kazanlarının da başına geçerek çalışma arkadaşlarına yardımcı olduğu görüntülere yansıdı.

 ŞİLE BELEDİYESİ AŞEVİ VE ETKİNLİK ALANINA ULUSAL BASININ İLGİSİ..

Şile Belediyesi Aşevi ve etkinlik alanı bölgede vatandaşların yoğun ilgisi ve beğenisini kazanırken aynı zamanda Ulusal Medyanın da dikkat çeken noktası haline geldi.

Bölgedeki çocuklar için düzenlenen etkinliklere katılan Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’ya özellikle çocukların gösterdiği yoğun ilgiyi görmezden gelmeyen bazı tv kanallarının da Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ile röportajlar yaparak bölgede görev yapan Şile Belediyesini TV ekranlarına taşıdılar.

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’da Asrın felaketini yaşadığımız ilk günden itibaren afet bölgelerimizde yaraları sarmaya devam ediyoruz. Evlatlarımız için düzenlediğimiz etkinliğimizde onların bir parça mutluluğu için bir araya geldik. Bölgede daha güçlü bir “Şile Belediyesi” için çalışmalarımızı sürdürecek, afetin yaralarını hep birlikte saracağız” vurgusu yaptı..

HABER: NURCAN KIRCALI

 

#GÜNDEM #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ