İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Beylikdüzü Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Perdelerini açtı

Çocukların gelişimine katkı sunacak içerik ve öğretici konularla sahneye çıkan Beylikdüzü Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Yaşam Vadisi Sanatla Yaşam Atölyesi alanında minik seyircileriyle buluştu.

08 Haziran 2022
Beylikdüzü Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Perdelerini açtı

Beylikdüzü Belediyesi Çocuk Tiyatrosu, ilçede yaşayan çocukların kültürel ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve çocukları tiyatronun büyülü dünyasıyla buluşturmak için perdelerini açtı. İlk olarak Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Şener Şen Salonu’nda “Donkişot Bir Şövalye Doğuyor” adlı oyun ile seyirciyle buluşan tiyatro, 12 Haziran tarihine kadar saat 19.30’da Yaşam Vadisi Sanatla Yaşam Atölyesi alanında tiyatroseverlerle buluşacak.

Ücretsiz olarak sahnelenen çocuk tiyatrosunun yanı sıra Yaşam Vadisi’nde kurulan cep sahnede ise Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası’nın genç yetenekleri her Çarşamba ve Cuma günü dinleyicilerine keyifli anlar yaşatıyor.

C:\Users\serkancar\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\SNA_8580.jpg

“Donkişot Bir Şövalye Doğuyor” adlı oyun ilk olarak Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Şener Şen Salonu’nda seyirciyle buluştu.

C:\Users\serkancar\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\DSC_9980 - Kopya.jpg

Yaşam Vadisi Sanatla Yaşam Atölyesi alanında hazırlanan oyunu heyecanlı gözlerle izleyen çocuklar, açık havada tiyatro keyfi yaşadı. Aileler de, çocuklara eşlik etti.

‘Beylikdüzü Belediyesi Çocuk Tiyatrosu’na hem çocuklar hem de aileleri büyük gösteriyor.

 

  Dünya masallarının en güzel örnekleri, tiyatro oyuncularının performansıyla Yaşam Vadisi’nde hayat buluyor.

Cep sahnede Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası’nın genç yeteneklerinin konserleri renkli görüntülere sahne oldu.

DSC_0030 - Kopya

Beylikdüzü’nün genç yeteneklerinden oluşan Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası’nın genç yetenekleri cep sahnede yerini aldı.

#GÜNDEM #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ