İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Beylikdüzü Belediyesi ve 6 Ayrı Noktada Aşure Dağıttı

Beylikdüzü Belediyesi, Muharrem ayı vesilesiyle ilçenin 6 farklı noktasında vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Aşure dağıtımına katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Bolluk ve bereketin simgesi olan aşurelerimizi komşularımızla paylaştık. Dayanışma ve yardımlaşmanın verdiği güçle Beylikdüzü’nde bir arada olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

13 Ağustos 2022
Beylikdüzü Belediyesi ve 6 Ayrı Noktada Aşure Dağıttı

Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Muharrem ayında geleneksel hale gelen aşure dağıtımını bu yıl da gerçekleştirdi. İlçe sakinlerinin meydan, pazar alanı ve cami gibi yoğun olarak kullandığı alanlarda gün boyunca toplamda 15 bin kişilik aşure dağıtıldı. Aşure ikramları; Fatih Sultan Mehmet Cami, Beylikdüzü Metrobüs Meydanı, Migros metrobüs durağı, Gürpınar Cuma Pazarı, Kavaklı Mahallesi Merkez Cami ve Yakuplu Mahallesi Evlat Cami olmak üzere 6 farklı noktada gerçekleşti.

Çalık: Bir arada olmaya devam edeceğiz

Beylikdüzü Kavaklı Merkez Cami’de gerçekleşen dağıtıma katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Muharrem ayında geleneksel hale getirdiğimiz aşure dağıtımında bolluk ve bereketin simgesi olan aşurelerimizi komşularımızla paylaştık. Dayanışma ve yardımlaşmanın verdiği güçle Beylikdüzü’nde bir arada olmaya devam edeceğiz. Bir kez daha yapılan tüm ibadetlerin kabul olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

#Beylikdüzü Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ