16:49 - Avcılar’da istinat duvarı çöktü
16:45 - Avcılar sahili çöplüğe dönüştü
16:40 - Tüneller de araçlar arası hız sınırı kaldırıldı
16:24 - Eğitim için bir taş da o koydu
11:50 - İBB Türkiye’nin ilk yerel yönetim yeşil tahvilini ihraç etti
09:54 - İstanbul’da artık her şey çok farklı
09:45 - Zafer toprak kütüphanesi Metrohan’da açılacak
12:30 - Erol: Terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz!
11:50 - Vehbi Orakçı yeniden sahaya indi
10:34 - İBB ekipleri sahada
Beylikdüzü Belediyesi, Muharrem ayı vesilesiyle ilçenin 6 farklı noktasında vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Aşure dağıtımına katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Bolluk ve bereketin simgesi olan aşurelerimizi komşularımızla paylaştık. Dayanışma ve yardımlaşmanın verdiği güçle Beylikdüzü’nde bir arada olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Muharrem ayında geleneksel hale gelen aşure dağıtımını bu yıl da gerçekleştirdi. İlçe sakinlerinin meydan, pazar alanı ve cami gibi yoğun olarak kullandığı alanlarda gün boyunca toplamda 15 bin kişilik aşure dağıtıldı. Aşure ikramları; Fatih Sultan Mehmet Cami, Beylikdüzü Metrobüs Meydanı, Migros metrobüs durağı, Gürpınar Cuma Pazarı, Kavaklı Mahallesi Merkez Cami ve Yakuplu Mahallesi Evlat Cami olmak üzere 6 farklı noktada gerçekleşti.
Beylikdüzü Kavaklı Merkez Cami’de gerçekleşen dağıtıma katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Muharrem ayında geleneksel hale getirdiğimiz aşure dağıtımında bolluk ve bereketin simgesi olan aşurelerimizi komşularımızla paylaştık. Dayanışma ve yardımlaşmanın verdiği güçle Beylikdüzü’nde bir arada olmaya devam edeceğiz. Bir kez daha yapılan tüm ibadetlerin kabul olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
#Beylikdüzü Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete