İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

‘Beylikdüzü Enerjisiyle Tüm Ülkeye Nefes Olmaya Devam Edecek

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçede yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi. Çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Başkan Çalık, “Tüm projelerimizi hızlıca tamamlayacak ve komşularımızın hizmetine açacağız. Beylikdüzü enerjisiyle tüm ülkeye nefes olmaya devam edecek.” ifadelerini kullandı.

13 Eylül 2022
‘Beylikdüzü Enerjisiyle Tüm Ülkeye Nefes Olmaya Devam Edecek

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçe genelinde yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi. Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de yer aldığı bir ekiple sahada olan Başkan Çalık, ilk olarak Yakuplu Mahallesi’nde inşası tamamlanmak üzere olan Fatih Sultan Mehmet Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar Yeri’ni gezdi. İBB iş birliğiyle hayata geçirilen merkezin kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade eden Çalık, “Yakuplu’nun uzun süredir beklediği ve bölgenin birçok ihtiyacını karşılayacak projemizin yapımına başlamıştık. İçerisinde; Şehir Tiyatroları salonu, gündüz çocuk bakımevi, kapalı pazar alanı, kütüphane ve etüt merkezi, çok amaçlı salon, spor tesisi, gençlik merkezi, çocuk meclisi, çocuk sineması, danışmanlık merkezi, İSMEK kurs yerleri, otopark ve belediye çözüm noktası gibi birçok işlevin yer aldığı merkezimizi en kısa sürede ilçemize kazandıracağız. Bu proje kapsamında 3 Köy 3 Meydan Projesinin Yakuplu ayağı olan Yakuplu Meydan Düzenleme Projesi ile ilçemize yakışır bir köy meydanını da hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

“Her Mahalleye Bir Kreş” hedefine adım adım

Başkan Çalık saha gezisinin devamında, Gürpınar Engelsiz Yaşam Merkezi ve Gündüz Çocuk Bakımevi projesinin yanı sıra Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan cami ve gündüz çocuk bakımevi projesinde de incelemelerde bulundu. ‘Her Mahalleye Bir Kreş’ hedefine adım adım yaklaştıklarını belirten Çalık, “Beylikdüzü’nde çocuklar, gençler ve kadınlar için yeni alanlar oluşturma gayretindeyiz. Devam eden tüm projelerimizi hızlıca tamamlayacak ve komşularımızın hizmetine açacağız. Beylikdüzü enerjisiyle tüm ülkeye nefes olmaya devam edecek. Emeği geçen arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

#Beylikdüzü Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ