İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Büyükçekmece Belediyesi depremzedeleri yalnız bırakmıyor

Türkiye’yi derinden sarsan ve 10 kentimizi etkileyen depremin ardından deprem bölgesini terk ederek Büyükçekmece’deki yakınlarının yanına yerleşen 350 depremzedeyle yakından ilgilenen Büyükçekmece Belediyesi, deprem mağduru vatandaşlarımıza destek oluyor.

17 Şubat 2023
Büyükçekmece Belediyesi depremzedeleri yalnız bırakmıyor

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatla oluşturulan ekipler ilçeye yerleşen depremzedeleri ikamet ettikleri yerlerde ziyaret ederek ihtiyaç ve taleplerini belirliyor.

Yaraların sarılması için tüm imkanlar seferber edildi

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 35’binin üstünde vatandaşımızın yaşamını yitirdiği deprem sonrasında depremzedeler diğer illerdeki yakınlarının yanına taşındı. Büyükçekmece ilçesine de ilk etapta 350 depremzede gelerek yakınlarının yanına yerleşti. Büyükçekmece Kaymakamlığı ile koordineli bir çalışma yürüten Büyükçekmece Belediyesi depremzedelerin yaralarının sarılması için tüm imkanlarını seferber etti.

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır ve daire müdürleri depremzede geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette depremzedelerin ihtiyaç ve talepleri de tespit edildi. Başkan Yardımcısı Adem Yazır başkanlığındaki kurulda yer alan birim müdürleri depremzedelerden gelen talepleri karşılıyor.

#Büyükçekmece Belediyesi #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ