İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Büyükçekmece Belediyesi’nden 4 bin öğrenciye eğitim desteği

Büyükçekmece Belediyesi 4 bin  öğrenciye okul üniforması, 2 bin öğrenciye de okul çantası ve kırtasiye malzemesi desteği sağladı.

10 Eylül 2022
Büyükçekmece Belediyesi’nden 4 bin öğrenciye eğitim desteği

Öğrencilerin velileriyle birlikte katıldıkları dağıtım töreninde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eğitim alanında yapılacak hizmet ve desteklerin artarak sürdürüleceğini söyledi.

Büyükçekmece Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü her yıl olduğu gibi bu eğitim öğretim döneminde de eğitime desteğini sürüdü. Ailelerden gelen talepler doğrultusunda 4 bin öğrenciye okul üniforması, 2 bin öğrenciye de okul çantası ve kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı.

“Çocuklarımızın eğitimi için desteğimiz sürecek”

Dağıtım töreninde kuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çocuklarımıza eğitim yardımında elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Çünkü memleketin ekonomik şartlarını hepimiz biliyoruz. Bizim çocuklara yapmış olduğumuz her hizmet bu ülkenin geleceği için en kutsal görevdir. Bu yıl 4 bin çocuğumuzun  eğitim hayatına, okulda ihtiyaç duyduğu malzemelere katkı sağladık. Emeği geçen ve bize sponsorluk yapan bütün dostlarıma, bu işi yürüten arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.  Bütün çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Yeni eğitim öğretim yılının sağlıklı ve başarılı geçmesini temenni ediyorum.”

#Büyükçekmece Belediyesi #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ