21:46 - Başkan Bozkurt okul müdürleri ve öğretmenlerle iftarda buluştu
21:44 - Eski ramazanlar Esenyurt’ta yaşatılıyor
21:41 - Çocuk Meclisi Mart ayı toplantısını gerçekleştirdi
21:39 - Başkan Çalık Tiyatrocularla Bir Araya Geldi
21:36 - Deprem Çalıştayının İlk Toplantısı Yapıldı
21:34 - İyi Partili Uykur: Milletimizi Güzel Günler Bekliyor
05:39 - Başkan Bozkurt orucunu vatandaşlarla birlikte açtı
05:36 - Türkiye’nin En Yüksek Vatandaş Kapasiteli Kütüphanesi Açılış İçin Gün Sayıyor
05:34 - Gönül Sofralarında Oruçlar Hep Birlikte Açılıyor
05:29 - Büyükçekmeceli çocuklar Karagöz ve Hacivat gösterilerinde bir araya geldi
FIDAF Uluslararası Dans Festivalleri Federasyonu’nun 3’üncü Genel Kurulu’nda Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali “FIDAF Onur Festivali” ödülünü kazandı.
FIDAF Onur Festivali ödülü düzenlenen bir törenle festival heyeti tarafından Güney Kore’nin Cheonan şehrinde bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e takdim edildi.
5 kıtadan 86 ülkenin delegelerinin katıldığı FIDAF Uluslararası Dans Festivalleri Federasyonu’nun 3. Genel Kurulu’nda 2021 yılı festivalleri değerlendirildi. Festivalin içerdiği konular, festival disiplini, katılan ülke sayısı ve konaklama gibi konulardaki üstün başarısından dolayı Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali “FIDAF Onur Festivali” ödülünü kazandı.
#Büyükçekmece Belediyesi #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete