İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

 Büyükçekmeceli minikler Yerli Malı Haftası’nı kutladı

Büyükçekmece Halk Akademisi Çocuk Oyuncak Kütüphanesi’nde eğitim alan öğrenciler ve öğretmenleri Yerli Malı Haftası’nı kutladı.

15 Aralık 2022
 Büyükçekmeceli minikler Yerli Malı Haftası’nı kutladı

Yerli Malı Haftası kapsamında Kervansay-Kurşunluhan’da düzenlenen etkinliğe Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı ve Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu katıldı. Etkinlikte çeşitli aktivite ve oyunlarla çocuklar Yerli Malı Haftası hakkında bilgilendirildi.

Eğlenceli ve öğretici oyunlar oynatıldı

Büyükçekmece Halk Akademisi Çocuk Oyuncak Kütüphanesi öğrencilerine Yerli Malı Haftası kapsamında eğlenceli ve öğretici oyunlar oynatıldı. Yöresel halk dansları yapan çocuklar meyve ve sebze kostümleriyle Yerli Malı Haftası ile ilgili şiirler okuyup şarkılar söyledi. Etkinlikte Türkiye’nin 7 bölgesine ait kurulan standlarda o yörelere ait ürünler tanıtıldı. Etkinliğe katılan Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı ve Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu çocuklar ile birlikte hamur açarak eğlenceli aktivitelere eşlik etti.

#Büyükçekmece Belediyesi #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ