02:35 - Eren Savaş’a istifa mektubu benden!
04:11 - Şimdi ne olacak ve ne olmalı?
00:40 - 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun
15:13 - Başkan Bozkurt, Çevre Teknolojileri Zirvesi’nde Konuştu:
15:03 - Gençler Bu Kursta Meslek Öğreniyor
14:59 - Başkan Çalık, Komşularıyla Buluşmaya Devam Ediyor
21:46 - Bağcılar Kiraz Evler’de Anahtarlar Teslim Edildi
21:41 - N Kolay İstanbul Yarı Maratonu Pazar Günü Koşulacak
21:35 - TEİAŞ’ın Çalışması İski Hattını Patlattı
21:32 - Kılıçdaroğlu ve Çalık, ”Beslenme Saati” Projesi İçin Van’da
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Muharrem ayının on ve on ikinci günlerinde matem orucu tutan vatandaşlar için lokma verdi. Karacaahmet Sultan Gürpınar Cemevi ile Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi’nde canlarla aynı sofrayı paylaşan Başkan Çalık, birlik ve beraberlik mesajı vererek tutulan oruçların kabul olmasını diledi.
Birlik, beraberlik ve kardeşliğin sembolü olan Muharrem ayı Beylikdüzü’nde tüm maneviyatıyla yaşanmaya devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Yas-ı Matem orucunun 10. gününde Karacaahmet Sultan Gürpınar Cemevi, 12. gününde ise Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi’nde oruç açma lokması verdi. Bereket ve hoşgörünün hâkim olduğu sofralarda canlarla bir araya gelen Başkan Çalık, vatandaşlarla sohbet ederek tüm ibadet ve duaların kabul olmasını diledi.
Beylikdüzü’nde birlik ve beraberliğin en üst seviyede olduğunu dile getiren Başkan Çalık, “Kerbela mazlumlarını rahmetle andığımız Muharrem ayının onuncu ve on ikinci günlerinde canlarımızla aynı sofrayı paylaştık. Muharrem ayı barışın, kardeşliğin, huzur ve paylaşmanın en üst düzeyde olması gereken bir ay. Bu vesileyle bütün dünyamıza barışın ve huzurun hakim olmasını diliyorum. Paylaştığımız Muharrem lokmaları güzelliklere vesile olsun.” ifadelerini kullandı.
#Beylikdüzü Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete