İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Ekin Ereke, bir kez daha MTB Cup Şanpiyonu Oldu!

Kızılcahaman MTB Cup Ulusal Dağ Bisiklet Yarışması’nda Genç Kadın kategorisinde Büyükçekmece’yi temsil eden Ekin Ereke, bu yıl da şampiyonluk kürsüsüne çıkarak büyük bir başarıya imza attı.

31 Mayıs 2022
Ekin Ereke, bir kez daha MTB Cup Şanpiyonu Oldu!

 

Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Kızılcahamam Belediyesi tarafından düzenlenen Kızılcahamam MTB Cup Dağ Bisikleti Yarışları 28-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Kızılcahamam’da gerçekleştirildi.

 Başkan Akgün kutladı

Kızılcahamam da gerçekleşen MTB Cup Dağ Bisikleti Yarışları büyük heyecana sahne oldu. 28 Mayıs’ta kayıtların alınması ve halk bisiklet turunun düzenlenmesinin ardından nefes kesen yarışın startı 29 Mayıs 09.00’da Soğuksu Milli Parkı’nda verildi. 159 sporcunun katıldığı organizasyonda; Büyükçekmece Belediyesi bisikletçileri Ekin Ereke Genç Kadın kategorisinde birinci olurken, U-23 Kadın kategorisinde ise İrem Özdemir üçüncülük kürsüsüne çıkma başarısı elde etti. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ereke ve Özdemir’i elde ettikleri başarı için kutlayarak, her iki bisikletçinin Büyükçekmece’nin gururu olduklarını söyledi

 

 

#GÜNDEM #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ