19:49 - Çar Ailesi’nin düğünü varsa Mahallede bayram var!
12:19 - Beylikdüzü’nde 8 senelik skandal yine patlak verdi!
23:50 - Beylikdüzü’nde 101 yıllık ruhun ateşi yakıldı
10:01 - 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA İLANI
09:56 - 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA İLANI
12:52 - FESTİVAL ESENYURT’A MUHTEŞEM FİNAL
14:43 - Çöp siyasetini o fotoğraflarla yerle bir etti!
02:35 - Eren Savaş’a istifa mektubu benden!
04:11 - Şimdi ne olacak ve ne olmalı?
00:40 - 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun
İlçedeki işsizlik sorununa çözüm bulmak amacıyla her gün onlarca firma ve vatandaşlarla görüşme yapan Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), 2022 yılında 16 bin 500 kişiyi işe yerleştirerek son 4 yılın istihdam rekorunu kırdı.
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un göreve geldikten sonra verimli hale getirdiği ESBİM, iş arayanlarla ilçede faaliyet gösteren sektörün öncü firmalarını buluşturarak mülakatlar gerçekleştiriyor. 2022 yılında mülakatlara katılanlar arasından 16 bin 500 kişi sağlık, lojistik, gıda, tekstil, kimya, mobilya, kozmetik, inşaat, sanayi ve özel güvenlik gibi çeşitli sektörlerde istihdam edildi. Diğer yıllara oranla bu yıl istihdam rekoru kıran ESBİM, yıl boyunca düzenlediği mülakatlarda 10 bin 949’ü erkek, 5 bin 551’i kadın ve 124’ü engelli olmak üzere 16 bin 500 kişiyi daha iş sahibi yaptı.
İlçede çalışmak isteyen herkesin istihdamını sağlayacaklarını söyleyen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Vatandaşlarımızın iş güç sahibi olması, doğru yerlerde istihdam edilmesi, insani bir görev olarak bizim sorumluğumuz. Bu, en çok önem verdiğimiz işlerden bir tanesi. Bundan sonraki süreçte de çalışmak isteyen herkese iş bulacağız” dedi.
#Esenyurt Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete