21:46 - Başkan Bozkurt okul müdürleri ve öğretmenlerle iftarda buluştu
21:44 - Eski ramazanlar Esenyurt’ta yaşatılıyor
21:41 - Çocuk Meclisi Mart ayı toplantısını gerçekleştirdi
21:39 - Başkan Çalık Tiyatrocularla Bir Araya Geldi
21:36 - Deprem Çalıştayının İlk Toplantısı Yapıldı
21:34 - İyi Partili Uykur: Milletimizi Güzel Günler Bekliyor
05:39 - Başkan Bozkurt orucunu vatandaşlarla birlikte açtı
05:36 - Türkiye’nin En Yüksek Vatandaş Kapasiteli Kütüphanesi Açılış İçin Gün Sayıyor
05:34 - Gönül Sofralarında Oruçlar Hep Birlikte Açılıyor
05:29 - Büyükçekmeceli çocuklar Karagöz ve Hacivat gösterilerinde bir araya geldi
Esenyurt Belediyesi, 14 Mart Tıp Bayramı’nda ilçedeki tüm hastaneleri ziyaret ederek toplum sağlığı için gece gündüz çalışan doktorların gününü kutladı.
Toplum sağlığı için canını dişine takarak çalışan doktorları unutmayan Esenyurt Belediyesi, 14 Mart Tıp Bayramı’nda ilçe genelindeki sağlık emekçilerini ziyaret ederek günlerini kutladı. Esenyurt Belediye Başkanı Dr. Halis Şimşek ve belediye sağlık ekipleri İlçe Sağlık Müdürü Oktay Dokuz’a, aile sağlığı merkezlerine ve ilçedeki tüm hastanelere yaptıkları ziyarette doktorlara çikolata hediye ederek tıp bayramlarını kutladı.
Yapılan ziyaretlerde Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un selamını doktorlara ilettiklerini belirten Başkan Yardımcısı Dr. Halis Şimşek, “Türkiye yüzyılın afeti denilen çok büyük bir deprem yaşadı. Onun yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Böyle bir durumda bir nebze de olsa sağlıkçıların oynadığı rolü de göz önüne alarak tıp bayramlarını kutlamak için kamu kurumlarını ziyaret ettik” dedi.
#Esenyurt Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete