İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Esenyurt Deprem Bölgesine Desteklerini Sürdürüyor

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve beraberinde 10 ili etkileyen depremin yaralarını sarmak için çalışma yürüten Esenyurt Belediyesi, afet bölgesine 36 kişilik ekip daha gönderdi.

16 Şubat 2023
Esenyurt Deprem Bölgesine Desteklerini Sürdürüyor

İçerisinde sağlık personellerinin de bulunduğu ekip, yardımların dağıtılmasının yanı sıra hasar tespit çalışmaları ve çevre temizliği gibi işlemlerde görev alacak.

On ili etkileyen depremin ilk gününden itibaren bölgeye desteklerini sürdüren Esenyurt Belediyesi, saha çalışmaları için 36 kişilik ekibi daha Hatay’a yolladı. Başkan yardımcısı ve birim müdürlerinin de içerisinde bulunduğu yeni ekip, 10 gündür afet bölgesinde görev alan belediye personellerinden görevi devralarak çalışmalara devam edecek. İçerisinde sağlık personellerinin de bulunduğu ekip, deprem bölgesindeki acıları hafifletmek için gönderilen yardımların vatandaşlara iletilmesinin yanında sağlık ve çevre temizliği anlamında da hizmet verecek.

#Esenyurt Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ