İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Esenyurtlu Çocuklar Survivor Parkurunda Hem Güçlendi Hem Eğlendi

Esenyurt Belediyesi, bünyesindeki kreşlerde eğitim gören çocuklara yönelik “Survivor Parkuru” kurdu. Parkurdaki engellerden tek tek geçen çocuklar, hem kaslarını çalıştırdı hem de eğlendi.

01 Ağustos 2022
Esenyurtlu Çocuklar Survivor Parkurunda Hem Güçlendi Hem Eğlendi

Çocukların fiziksel, zihinsel ve ruhsal gelişimine yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleştiren Esenyurt Belediyesi, düzenlediği parkur etkinliği ile miniklere renkli anlar yaşattı. Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’ndeki oyun ve etkinlik alanında kurulan Survivor Parkuru’nda engellerden geçen çocuklar, zihin ve kas gelişimlerine katkı sağlayacak birçok hareketi yaparken, yarış heyecanını da doyasıya yaşadı. Okul öncesi yaş grubu çok sayıda Esenyurtlu minik, etkinliğin sonunda kupa ve madalyalarıyla hatıra pozu verdi.

“ÇOCUKLARIMIZIN GELİŞİMİNİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURDUK”

Esenyurt Belediyesi Kreş Müdürlüğü bünyesinde eğitim veren Okul Öncesi Öğretmeni Gözde Memiş, “Bu parkuru hazırlarken çocuklarımızın gelişimlerini göz önünde bulundurduk. Çocuklarımızın eğlenmelerini sağlamak için yaz döneminde buraya geldik. Burada çok eğlendiklerini düşünüyoruz. Herkese teşekkür ediyoruz” diyerek etkinliklerin devam edeceğini bildirdi.

 

 

#Esenyurt Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ