16:49 - Avcılar’da istinat duvarı çöktü
16:45 - Avcılar sahili çöplüğe dönüştü
16:40 - Tüneller de araçlar arası hız sınırı kaldırıldı
16:24 - Eğitim için bir taş da o koydu
11:50 - İBB Türkiye’nin ilk yerel yönetim yeşil tahvilini ihraç etti
09:54 - İstanbul’da artık her şey çok farklı
09:45 - Zafer toprak kütüphanesi Metrohan’da açılacak
12:30 - Erol: Terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz!
11:50 - Vehbi Orakçı yeniden sahaya indi
10:34 - İBB ekipleri sahada
Esenyurt Belediyesi, Eylül ayı etkinliklerini artırarak çocuk sineması etkinliği düzenliyor. İki hafta sürecek olan etkinlikte birbirinden güzel iki ayrı filmle buluşacak olan minikler, eğlence dolu anlar yaşayacak.
Esenyurtlu çocukların keyifli vakit geçirebilmeleri için gerçekleştirdiği etkinlikleri her geçen gün artıran Esenyurt Belediyesi, “Eylül Ayı Çocuk Sineması” programı düzenliyor.
Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan program, 9-15 Eylül tarihleri arasında üç seans şeklinde devam edecek. Çocuklar, etkinliğin ilk haftasında “Tüylü Arkadaşlar” isimli animasyon filmi ile iki yavru kuşun heyecan dolu hikâyesine ortak olacak. Etkinliğin ikinci haftasında gösterime girecek olan “Çılgın Kuşlar” isimli filmde ise şarkı yarışmasına katılan orman hayvanlarının yaşadığı eğlenceli anlar, Esenyurtlu minikleri keyifli bir yolculuğa çıkaracak.
#Esenyurt Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete