21:05 - İBB 39 iLÇEDE ‘Afet Yardım Toplama Merkezi’ Oluşturdu
20:58 - Kışla Mücadelesi Çalışmalarında 740 Personel Görevlendirildi
20:51 - Küçükçekmece’den Afet Bölgesine Destek
20:43 - Beylikdüzü Belediyesi Tek Yürek Afet Bölgesinin önemli Yanında
20:38 - BAKUT deprem bölgesine hareket etti
20:27 - Başkan Akgün: 10 kenti kapsayan böyle bir deprem görülmedi
20:15 - Küçükçekmece Belediyesi’nden Afet Bölgesine Yardım Kampanyası
20:08 - Esenyurt Depremzedeler İçin Seferber Oldu
01:34 - 26 Ton Atık: Küvet, Kayık, Mangal
01:28 - Küçükçekmece Kara Kışa Hazır
*Esenyurt’ta Muharrem Ayı öncesi ibadethaneler temizlendi
Esenyurt Belediyesi, Muharrem Ayı öncesi vatandaşların ibadetlerini daha temiz bir ortamda yapabilmesi için ilçe genelindeki ibadethanelerde detaylı temizlik çalışması yürüttü.
Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde yürütülen rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra ibadethaneleri de dip köşe temizliyor. Vatandaşların ibadetlerini daha temiz bir ortamda yapabilmeleri için çalışan ekipler, yaklaşan Muharrem Ayı öncesi ilçedeki cemevlerine giderek ibadet alanlarının yanı sıra cam, kapı, halılar, ayakkabılık ve diğer sosyal alanların temizliğini de yaptı.
İlçe genelindeki ibadethanelerde temizlik çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Personeli Ramazan Gevrek, “Esenyurt sınırları içerisindeki bütün ibadethanelerimizi temizliyoruz. Vatandaşlarımızın ibadetlerini temiz bir ortamda yapabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu vesileyle Muharrem Ayı’nın tüm yurttaşlarımız için hayırla vesile olmasını diliyorum” dedi.
#Esenyurt Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete