İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Esenyurt’ta Cumhuriyetin 99. Yılı Coşkuyla Kutlandı

*Grup Seksendört’ün şarkılarını binlerce Esenyurtlu hep bir ağızdan söyledi

01 Kasım 2022
Esenyurt’ta Cumhuriyetin 99. Yılı Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümü, Esenyurt’ta büyük bir coşkuyla kutlandı. İki gün boyunca sürecek olan etkinliklerin ilk gününde, Yeni Belediye Meydanı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na ‘Fener Alayı’ ve bando takımı eşliğinde yürüyüş yapıldı. Ardından sahne alan Grup Seksendört Esenyurtlulara unutulmaz anlar yaşattı.

Cumhuriyet’in kuruluşunun 99. yıl dönümü dolayısıyla Esenyurt’ta birbirinden renkli etkinlikler düzenlendi. İki gün boyunca devam edecek olan etkinliklerin ilk gününde Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un katılımıyla Yeni Belediye Meydanı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na bando takımı eşliğinde Fener Alayı düzenlendi. DJ gösterileri ile başlayan kutlamalarda sahne alan Grup Seksendört’ün şarkılarına binlerce Esenyurtlu hep bir ağızdan eşlik etti.

“Osmanlı da Cumhuriyet de bizim”

Sahnede yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğe vurgu yapan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Çok güzelsiniz. Bugün burada çok güzel bir etkinlikte beraberiz. Bugün önemli bir gün. Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun. Sizlerin huzurunda Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum. Biz öyle güzel bir ülke emanet ettiler ki yapılan bütün engellemelere rağmen 99 yıldır birlikteyiz. Osmanlı da Cumhuriyet de bizim. Hiçbir karanlık bu coğrafyadaki renkleri örtemez. Hiçbir sıkıntı bizim birlik ve beraberliğimize engel olamaz ve el ele tutuştuğumuz sürece hiçbir baskı bizi ayıramaz. Dünyanın en renkli ülkesindeyiz. En çok saygıyı içinde barındıran ataların evlatlarıyız. İnşallah 100. yılda da birlik ve  beraberliğimiz daim olacak” dedi.

“Çok heyecanlıyız”

Grup Seksendört’ün bateristi Serter Karadeniz, “Çok heyecanlıyız, birazdan sahneye çıkacağız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun” diye konuştu.

Koray Avcı Esenyurtlularla buluşacak

30 Ekim Pazar günü Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda devam edecek olan etkinliklerde DJ gösterisinin ardından 20.30’da sanatçı Koray Avcı sahne alacak.

#Esenyurt Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ