İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Esenyurt’ta Muhtarlarla Kordinasyon Toplantısı Düzenlendi

Esenyurt Belediyesi, mahalle muhtarıyla koordinasyon toplantısı düzenledi. Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Günnur Yıldırım ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda, muhtarlar mahalleleriyle ilgili talepleri ilk ağızdan iletti.

29 Eylül 2022
Esenyurt’ta Muhtarlarla Kordinasyon Toplantısı Düzenlendi

Vatandaşa yakın hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi, mahalle muhtarlarıyla koordinasyon toplantısı düzenledi. Esenkent Havana Park’ta gerçekleşen programa Esenyurt Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğünden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Günnur Yıldırım, Esenyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun ve ilgili birim müdürleri katıldı. Programın ardından Muhtarlar Derneği’nde devam eden toplantıda muhtarlar, mahalleleriyle ilgili isteklerini Yıldırım’a iletti. Bundan sonraki süreçte sık sık muhtarlarla bir araya geleceğini belirten Günnur Yıldırım, “Hepimiz birer elçiyiz, sizin elçiniziz. Taleplerinize dönüş sağlayacağız. Biz, Esenyurt halkına en hızlı nasıl ulaşabileceğimizin derdindeyiz. Hep birlikte bu ilçenin yararına işler yapalım” dedi.

#Esenyurt Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ