16:27 - Yeni Medya Akademi’de mezuniyet heyecanı yaşandı
16:22 - Hee Soo Lee hayatını değiştirdi
16:12 - Abdurrahman dursun gençlik merkezini tamamladı
16:08 - Zeytinburnu belediyesi hangi partide
16:02 - Ağaçlar kesilmekten kurtuldu
15:55 - İstanbul’da fırtına
15:48 - Beşiktaş belediye başkanı Rıza Akpolat, öğretmenleri ziyaret etti
15:42 - Sarıyer Belediyesin ‘de en düşük maaş 26 bin
15:33 - Sarıyer Aachen meydanına kavuştu
10:30 - Sürdürülebilir enerji ve iklim eylem planı tanıtıldı
Küçükçekmece Belediyesi Atakent Kültür ve Sanat Merkezi, Sanatçı Hanife Yaşar ve Emel Çetin’in eserlerinden oluşan ‘’Fırçaların Gücü’’ adlı resim sergisine ev sahipliği yaptı. Doğa manzaraları, portreler ve çizgi roman kahramanlarının ele alındığı sergi AKSM’de sanatseverlere kapılarını araladı.
Açılışa katılan Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, sanatçıları tebrik ederek, hem yetişkinler hem de çocukların keyifle gezebilecekleri sergiye tüm Küçükçekmecelileri davet etti.
Sanatçılar tarafından 3 ayrı bölüme ayrılan sergide, 7’den 70’e tüm sanatseverlere hitap eden çalışmalar yer alıyor. Doğa manzaraları, portre çalışmaları ve çizgi roman kahramanlarının resmedildiği geniş yelpazedeki eserleri sanatçılar yağlıboya, karakalem ve gravür teknikleriyle oluşturdu.
Sergi, 20 Kasım’a dek ziyaret edilebilir.
#Küçükçekmece Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete