İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Küçükçekmece’de Belediye PErsoneline Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi

Küçükçekmece Belediyesi, ihalelere yönelik uygulayıcıların farkındalık düzeyinin arttırılması ve güncel mevzuat değişikliklerinin takip edilmesi amacıyla personele yönelik ‘Kamu İhale Mevzuatı’ eğitimi düzenledi.

09 Mart 2023
Küçükçekmece’de Belediye PErsoneline Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, Belediye Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen eğitime, çok sayıda personel katıldı.

Güncel mevzuat değişikliklerine dikkat çekildi

Eğitmen Ümit Arslan tarafından verilen ve 2 gün boyunca süren eğitimde, Kamu İhale Mevzuatı, ihale türleri, ihale usulleri, teklif ve sözleşme türleri, idarelerce uyulması zorunlu hususlar, elektronik ihale ve uygulamada yaşanılan sorunlar gibi konularda personele ayrıntılı bilgi verildi.

Belediyelerde etkin bir satın alma sürecinin geliştirilmesi; dinamik bir yapıya sahip olan kanunun güncel halinin takibinin, değişen ve gelişen uygulamalara hızlıca uyum sağlanması ile mümkün olduğunu ifade eden Arslan, görevli personelin konuya yaklaşımlarına yönelik farkındalık düzeylerinin artırılmasının kritik öneme sahip olduğunu dile getirdi.

#Küçükçekmece Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ