İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Küçükçekmeceli Öğrencilerden Büyük Başarı

Küçükçekmece Belediyesi Çocuk Üniversitesi ve Bilgi Evleri İlter Robot Takımı, Uluslararası Steam Azerbaycan Festivali’nde VEX IQ kategorisinde iki ayrı kategoride şampiyon oldu. Azerbaycan ev sahipliğinde Bakü’de gerçekleştirilen yarışmada, ödüllerini almak üzere sahneye çıkan öğrenciler tüm Dünya’ya İstiklal Marşı’nı dinleterek, Türkiye’ye de büyük bir gurur yaşattı.

13 Aralık 2022
Küçükçekmeceli Öğrencilerden Büyük Başarı

Başkan Kemal Çebi: Evlatlarımızla gurur duydum

Eğitime destek vermeye devam edeceklerini söyleyen Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Bu mücadelede ilçemizin ve ülkemizin ismini başarılarıyla temsil eden Çocuk Üniversitemiz ve Bilgi Evi öğrencilerimizi gönülden tebrik ederim. Onlarla gurur duydum. Başta Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz olmak üzere, hem evlatlarıma hem de ailelerine ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.

8 ülkeden 33 takımı geride bıraktılar

Küçükçekmece Belediyesi’nin desteklediği Robot Takımı, düzenlenen yarışmada VEX IQ kategorisinde 8 ülkeden 33 takımı geride bırakarak, hem Teamwork hem de Robot Skills alanında birinci oldu. 6 öğrenciye bilgisayar, kupa ve madalyalarını Azerbaycan Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı takdim etti.

 

#Küçükçekmece Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ