İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Küçükçekmeceliler, Güne Sabah Sporuyla Başlıyor

Küçükçekmece Belediyesi spor yaparak sağlıklı bir hayat sürmek isteyen Küçükçekmecelileri, profesyonel eğitmenler eşliğinde spor yapmaya davet ediyor.

Haftanın 4 günü erken saatte temiz havayı değerlendirerek oksijen tazeleyen katılımcılar yeşilin arasında uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştirilen sabah sporu ile güne başlıyor. Küçükçekmeceliler temel beden eğitimi, fizik hareketleri, yürüyüş, koşu ve pilates gibi birbirinden farklı branşlarda spor yaparak sağlıklı yaşam için ter döküyor.

25 Haziran 2022
Küçükçekmeceliler, Güne Sabah Sporuyla Başlıyor

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi: Küçükçekmeceli komşularımızı sabah sporuna bekliyoruz!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, her yaştan Küçükçekmecelinin sporla buluşabilmesinin önemine değinerek, “Güne sağlıklı başlamak isteyen tüm komşularımızı sabah sporuna bekliyoruz ’”dedi.

Yaş, cinsiyet ve kayıt şartı yok

Daha sağlıklı ve zinde bir yaşam hedefiyle düzenlenen sabah sporları, Atakent 3. Etap Koşu Parkuru, Kartalspor Tesisleri, Halkalı Çamlık, İnönü Mahallesi Şehit Lokman Eker Parkı, Söğütlüçeşme Yaşam Parkı olmak üzere 5 noktada gerçekleştiriliyor. Hafta içi Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sabah 08:00-10:00 saatleri arasında düzenlenen sabah sporlarına her yaş grubundan kişiler yaş, cinsiyet ve kayıt şartı aranmaksızın katılabiliyor. Katılımcılar, açık alanlarda müzik eşliğinde spor yaparak keyifli vakit geçiriyor.

Yaz sonuna dek sürecek

Spora katılan tüm vatandaşlara Küçükçekmece Belediyesi tarafından pilates lastiği, pilates meti, su matarası ve spor çantası hediye ediliyor. Küçükçekmecelilerin sporla iç içe bir yaşam sürmelerine olanak tanımak ve sağlıklı yaşama katkı sunmak amacıyla gerçekleştirilen sabah sporları, yaz sonuna kadar devam edecek.

#GÜNDEM #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ