İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Kültür ve Sanat Kurslarının Kayıtları Başladı

Esenyurt Belediyesi’nin yeteneğini geliştirmek ve meslek edinmek isteyen vatandaşlar için birbirinden farklı branşlarda hazırladığı kültür, sanat, hobi ve eğitim kurslarının yeni dönem kayıtları başladı. Vatandaşlar kurslara, 19 Eylül tarihine kadar online olarak kayıt yaptırabilecek.

07 Eylül 2022
Kültür ve Sanat Kurslarının Kayıtları Başladı

Esenyurt Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünün düzenlediği, MEB onaylı kültür ve sanat kurslarının yeni dönem kayıtları başladı. Toplumun her kesiminden ilgi gören kültür ve sanat kurslarında branşlar bu yıl çocukların, gençlerin ve kadınların ilgi alanları doğrultusunda belirlendi. 55 farklı branşta kültür ve sanat eğitimlerinin verileceği kursların başvuruları, 19 Eylül tarihine kadar devam edecek. Meslek edindirme, el sanatları, hobi, enstrüman, sahne sanatları, kişisel gelişim, dil ve sınava hazırlık kursları gibi farklı kategorilerde yıl boyunca eğitimin verileceği kurslara www.ogrencikayit.esenyurt.bel.tr adresinden online olarak kayıt yaptırılabilecek. Vatandaşlar kurslarla ilgili detaylı bilgiye, belediyenin kültür ve gençlik merkezleri ile bilgi ve etüt evlerini telefonla arayarak ulaşabilecek.

 

#GÜNDEM #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ