İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Minik Eller Fideleri Toprakla Buluşturdu

Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen Küçük Bahçıvanlar Parkı’nda yaz mevsiminin ilk fideleri dikildi. Çocuklarla birlikte fidelere ilk can suyunu veren Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Üretmenin ne kadar kıymetli ve değerli bir şey olduğunu evlatlarımıza göstermek ve onların farkındalıkla büyümesini sağlamak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Yaklaşık 2 bin fideyi toprakla buluşturduk. İnşallah hasadı da evlatlarımızla birlikte yapacağız.” ifadelerini kullandı.

25 Mayıs 2022
Minik Eller Fideleri Toprakla Buluşturdu

Beylikdüzü Belediyesi tarafından, ilçede yaşayan çocukların kent tarımını öğrenmesi ve üretmenin önemini kavraması amacıyla hayata geçirilen Küçük Bahçıvanlar Parkı’nda yaz mevsiminin ilk fideleri dikildi. Bin metrekarelik ekim alanına sahip parka mevsim sebzelerinden domates, salatalık, kabak, patlıcan ve biber çeşitlerinin olduğu toplam 5 çeşit ürünün ekimi gerçekleşti. Ekim alanında çocuklarla bir araya gelerek fideleri toprakla buluşturan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Bugün burada 2 bine yakın fide diktik. Çocukların enerjisi muhteşemdi. Bence en verimli bahçemiz burası olacak.” dedi.

Çalık: Beylikdüzü üretmeye devam edecek

default

Çocuklarla birlikte fidelere ilk can suyunu veren Başkan Çalık, “Toprağa ve üretmeye önem veren bir anlayışla yol yürüdüğümüzü her fırsatta söylüyoruz. Bugün üretmenin ne kadar kıymetli ve değerli bir şey olduğunu evlatlarımıza göstermek ve onların farkındalıkla büyümesini sağlamak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Evlatlarımız minik elleriyle, güzel enerjileriyle her bir fideyi toprakla buluşturdu. İnşallah burada hasadı da evlatlarımızla birlikte yapacağız. Burada ektiğimiz fideler ürüne dönüşecek ve o ürünlerin hasadını yapıp ihtiyaç sahibi ailelerimizin sofrasına ulaştırmış olacağız. Beylikdüzü üretmeye devam edecek.” ifadelerini kullandı.

#GÜNDEM #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ