İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Miniklere Diş Sağlığının Önemi Anlatıldı

‘Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’ kapsamında, çocuklarda diş sağlığına farkındalık oluşturmak amacıyla seminer düzenleyen Esenyurt Belediyesi, etkinliğe katılan minikleri diş sağlığının önemine dair hem bilgilendirdi hem de eğlendirdi.

29 Kasım 2022
Miniklere Diş Sağlığının Önemi Anlatıldı

Esenyurt Belediyesi çocukların küçük yaştan itibaren diş fırçalama alışkanlığı kazanması, ağız ve diş sağlığına önem vermesi için kendi bünyesindeki kreşlerde eğitim gören çocuklar için etkinlik düzenledi. Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte çocuklar, çeşitli oyun ve tiyatro gösterileri ile diş sağlığının önemi ve bu konuda yapılması gerekenler hakkında bilgilendirildi. Minikler, oynanan eğitici oyunlar ile hem bilinçlendi hem de doyasıya eğlendi.

 

 

#Esenyurt Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ