İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Ogem Kuluçka Programı Yeni Dönem Başvuruları Başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Medya AŞ desteğiyle kurulan OGEM (Oyun Geliştirme Merkezi)’de kuluçka programının yeni dönem başvuruları 27 Kasım 2022 tarihine kadar devam ediyor. Bu programda oyun geliştirici ekipler, mentorluk desteğinden eğitime, reklam ve pazarlamadan çalışma alanı tahsisine kadar birçok destekten faydalanabiliyor!

20 Kasım 2022
Ogem Kuluçka Programı Yeni Dönem Başvuruları Başladı!

ogem-kulucka-1.JPG

SARAÇHANE/İSTANBUL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Medya AŞ desteğiyle, oyun dünyasında kendini geliştirmek isteyen gençlerin her aşamada destek alabilmeleri için kurulan OGEM (Oyun Geliştirme Merkezi), oyun sektöründe kariyer hedefleyen gençleri; fikir sahibi geliştiricileri, oyun girişimcilerini, mentorlar, sektör profesyonelleri, tasarımcılar, akademisyenler, teknoloji şirketleri ve oyun yatırımcılarından oluşan bir ekosistemin parçası haline getirmeyi hedefliyor.

Bu hedeften yola çıkarak oyun geliştirici genç girişimcileri bir araya getiren OGEM Kuluçka Programı’nda genç girişimciler, oyun geliştirme döneminde ihtiyaç duydukları farklı alanlarda destek alıyor, mentorlarla bir araya geliyor, eğitimlere katılıyor, çalışma alanlarını kullanarak deneyimlerini birbirleriyle paylaşıyor ve ihtiyaç duyduğu her konuda girişimci koçlarıyla iletişime geçiyor. Oyunlarının lansman döneminde ise tanıtım desteği alıyor ve yatırımcılarla bir araya geliyor.  Böylece OGEM, genç girişimcilere oyunlarını ortaya çıkarma ve dünyanın her yerinde duyurma şansı tanıyor.

Oyun geliştirici ekiplerine sayısız olanaklar tanıyan OGEM Kuluçka Programı’nda yeni dönem başvuruları başladı. 27 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecek başvurular arasından seçilecek 8 ekip, 6 ay boyunca kuluçka programına dahil edilecek.

DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU: ogem.istanbul/kulucka

SON BAŞVURU TARİHİ: 27 Kasım 2022

#İBB Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ