İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Seyhan Kahraman Ölümünün Birinci Yıl Dönümünde Anıldı

Geçen yıl hayatını kaybeden Esenyurt Belediyesi eski Meclis Üyesi Seyhan Kahraman, vefatının birinci ölüm yıl dönümünde sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

20 Şubat 2023
Seyhan Kahraman Ölümünün Birinci Yıl Dönümünde Anıldı

Esenyurt Belediyesi CHP Meclis Üyesi Seyhan Kahraman geçtiğimiz yıl Ardahan’da hayatını kaybetmişti. Kahraman’ın birinci ölüm yıl dönümünde Esenyurt Belediyesi tarafından anma ve mevlid programı düzenlendi. Anma programına ailesinin yanı sıra Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları Selçuk Günerhan ve Cemal Güneysu, Esenyurt CHP İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ve sevenleri katıldı. Kahraman’ın Esenyurt Örnek Mezarlığı’ndaki kabrine gelen sevdikleri onun için dualar ederek mezarına güller bıraktı. Meclis Üyesi için isminin verildiği Seyhan Kahraman Kültür Merkezi’nde mevlid programı da gerçekleşti. Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından son buldu.

#Esenyurt Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ