İstanbul Denge Gazetesi

SON DAKİKA

Yaralı Leylek Koruma Altına Alındı

Beylikdüzü Marmara Mahallesi’nde kanadı yaralı halde bulunan leylek, Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından tedavi edildi. Beylikdüzü Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde uzman hekimlerce gerekli kontrol ve tedavileri tamamlanan leylek daha sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

25 Ağustos 2022
Yaralı Leylek Koruma Altına Alındı

Beylikdüzü Marmara Mahallesi’nde kanadı kırılarak yola düşen leylek, Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından tedavi edildi. Gelen ihbar sonrası veteriner hekimler tarafından ilk müdahalesi yapılan leylek, Beylikdüzü Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde koruma altına alındı. Kanadında oluşan kırık sonrası uçma yetisini kaybeden leylek, gerekli tedavilerin yapılmasının ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

Tunçel: Gerekli tüm müdahaleleri en hızlı şekilde yaptık

Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçel konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Müdürlüğümüze gelen ihbar sonrası hekimlerimizle birlikte ilk müdahaleyi yaptık ve yaralı leyleği hızlıca Beylikdüzü Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezimize getirdik. Hayvanımız kemik hattındaki kırıktan dolayı kanadının uç kısmını maalesef ki kaybetmiş ve bu sebeple bir daha uçamayacak. Burada hekim arkadaşlarımız acil müdahalesini yaptıktan sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne teslim ettik.” ifadelerini kullandı.

#Beylikdüzü Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ